Kisavalmennus

BodyRock on aloittanut kisavalmennuksen vuonna 2013 ja ensimmäiset kilpailijat osallistuvat fitness kisoihin 2014. Kisavalmennuksessa otetaan huomioon yksilö ja hänen tarpeensa sekä lähtökohdat. Saliohjaukset ammattitaitoisen ja koulutetun personal trainerin kanssa. Poseerausharjoituksiin on oma valmentaja. Järjestämme myös yhteisiä treenejä ja tapahtumia. Jos olet kiinnostunut bikini fitness tai body fitness kilpailemisesta, ota meihin yhteyttä.

Räätälöidyt paketit yrityksille

Järjestämme yrityksille räätälöityjä paketteja kuten liikuntapahtumat, ohjatut liikuntatunnit sekä ravintoneuvontaa.

  • Ryhmämuotoista personal trainer ohjausta yrityksille.
  • Ravintoluento (1,5h) sis. terveellisen ravinnon koostaminen ja ateriarytmi.
  • Hyvinvointi ja liikuntaluento (1,5h) sis. ateriarytmityksen, unentarpeen ja liikunnan merkityksen hyvinvoinnille.

Personal Trainer

Personal training eli yksilövalmennus sinulle, joka haluat pudottaa painoa, lisätä lihasmassaa, saada itsesi kisakuntoon tai vaikkapa terveellisen elämäntapaan opettelua – olet meidän joukoomme erittäin tervetullut. Valmentaja laatii yksillöllisen suunnitelman liikunnan ja ravinnon näkökulmsta sinun tavoitteesi huomioon ottaen. Erilaiset valmennus paketit löydät hinnastosta. Myös räätälöidyt valmennuspaketit ovat mahdollisia.

Lastenliikunta

0-1v aikuinen & lapsi jumppa
1-3v aikuinen & lapsi jumppa
3-6v perusliikuntataitojen harjoittaminen

5v – > uimakoulu ja yksilöllinen uinnin opetus
13-16v BodyRock for youngsters (tulossa!)
7-12v BodyRock for kids (tulossa!)

Muut palvelut

Laaja valikoima eri ryhmäliikuntatunteja: powerball, venyttely, flowvenyttely, lihaskuntotunnit, CrossCore- tunnit , TRX- tunnit, step-aerobicin eri muodot, kiinteytys-aerobic-tanssilliset tunnit, sisäpyöräilytunnit…